Doneer voor Arsen (8), Anahit (12) en hun ouders

Steun je ook de uitgezette kinderen en hun ouders?

Hij woonde in Eindhoven, is 8 jaar oud en werd hij woensdag 18 juliu met zijn zusje Anahit (12) werd hij van z’n bed gelicht. Samen met hun ouders, Hamlet en Lilit, werden ze op 23 juli 2018 na 9 jaar verblijf in Nederland gedwongen uitgezet naar Armenië. Hier kun je hen steunen in de ongelofelijk moeilijke overgangssituatie. Het geld wordt direct op de rekening van vader Hamlet gestort. De rekening blijft nog voor hem beschikbaar tot decemer 2018 verzekert de bank.

 

Persoonlijke info

Om te doneren moet je vooralsnog via je eigen bank het beloofde bedrag overmaken, we werken aan een simpeler betaalknop. Het werkt als volgt

  1. Open je (mobiel) bankieren app op je telefoon of ga naar internetbankieren op een nieuw tabblad.
  2. Doe een betaling aan NL 97 INGB 0660 5416 96  t.n.v. Hr. H. Gasparyan
  3. Zet als opmerking bij de betaling 'Uitgezet.nl Gasparyan'.

Alle bijdragen worden dankbaar erkend en zijn fiscaal aftrekbaar zodra op deze site een ANBI erkenning te vinden is.

Waarom dit formulier én ook nog apart overmaken?
Omdat we graag op deze site laten zien hoeveel er al gegeven is en we anders niet weten wie welke donatie heeft gedaan (totdat we een regeling met de bank hebben en er direct vanaf de site gedoneerd kan worden)

Totaalbedrag: €1,00

 

Anahit (12) en Arsen (8) wonen al 9 jaar in Nederland. Arsen is hier zelfs geboren. Hun ouders hebben alle procedures doorlopen om in aanmerking te komen voor een verblijfsvergunning. Toch dreigen ze aanstaande maandag op het vliegtuig naar Armenië te worden gezet. Alweer zet ons kabinet in Nederland gewortelde kinderen uit naar een voor hen vreemd land.