Beëindigd – Doneer voor Arsen (8), Anahit (12) en hun ouders

Steun je ook de uitgezette kinderen en hun ouders?

Hij woonde in Eindhoven, is 8 jaar oud en werd hij woensdag 18 juliu met zijn zusje Anahit (12) werd hij van z’n bed gelicht. Samen met hun ouders, Hamlet en Lilit, werden ze op 23 juli 2018 na 9 jaar verblijf in Nederland gedwongen uitgezet naar Armenië. Hier kun je hen steunen in de ongelofelijk moeilijke overgangssituatie. Het geld wordt direct op de rekening van vader Hamlet gestort. De rekening blijft nog voor hem beschikbaar tot decemer 2018 verzekert de bank.

Anahit (12) en Arsen (8) wonen al 9 jaar in Nederland. Arsen is hier zelfs geboren. Hun ouders hebben alle procedures doorlopen om in aanmerking te komen voor een verblijfsvergunning. Toch dreigen ze aanstaande maandag op het vliegtuig naar Armenië te worden gezet. Alweer zet ons kabinet in Nederland gewortelde kinderen uit naar een voor hen vreemd land.